7 maj, 2014

Åbningsdagen

By

Bornholmerhanen har endeligt slået dørene op. Efter en lang tur med konceptudvikling, finde investorerne og finde en egnet bygning på Bornholm samt en lang renoveringstid, så er restauranten endelig åbnet.  Selve åbningen foregik d. 1. maj kl 14 med en åben reception, hvor vi fik besøg af interesserede fra hele lokalsamfundet, journalister og et par enkelte turister. Alle gæsterne fik en hurtig rundvisning i restauranten og de udendørs arealer, hvor der blev budt på lette forfriskninger. I løbet af turen blev vores restauranter guidet rundt af vores personale.

Efter rundvisningen var der officiel reception med kok og ejer Jonas Nøhr, som fortalte om konceptet for restauranten og ideen bag konceptet. Receptionen blev uddybet med yderligere spørgsmål fra de fremmødte gæster og journalister, som udviste en stor interesse for det koncept, som Bornholmhanen er opbygget på. Efter introduktionen blev der taget billeder af restauranten til den lokale avis, hvor der også blev stillet yderligere spørgsmål til nogle af de fremmødte gæster, folk fra personalet og Jonas.

Efter åbningsreceptionen havde personalet et par timer til, at forberede sig inden kl 18, hvor restauranten officielt åbnede for de første spisende gæster. Til stor glæde for Bornholmerhanens personale var der fuldt hus fra første dag, hvor de mange fremmødte gæster var med til, at skabe en fantastisk stemning og i den grad markere åbningsdagen med manér. Det var en helt igennem fantastisk dag for restauranten med et væld af glade besøgende under receptionen og under den normale spisning om aftenen og en god markering på hvordan restauranten vil køre i fremtiden.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Posted in: Blog