25 mars, 2014

Friluftslandbruget

By

Hos Bornholmerhanen benytter vi os som sagt primært af lokalproducerede råvarer og vi har en passion for, at være så selvproducerende som det er muligt ud fra de muligheder vi har på Bornholm og resten af Danmark. For at kunne opfylde dette har vi en række samarbejdsaftaler med diverse producenter på øen, som kan tilbyde os råvarer af højeste kvalitet og højne kvaliteten af de retter som vi serverer.

VI har netop fået lavet en aftale med et lokalt friluftslandbrug, som skal stå for leveringen af diverse råvarer til Bornholmhanen. Landbruget er lokaliseret 3 km uden for Rønne by, så det er dejligt let, at komme til fra restauranten og leveringstiden for produkterne af derfor minimale. Gården vil stå for leveringen af vores primære kødprodukter. Fritidslandbruget har blandet andet et stort udvalg af kvæg, som selvfølgeligt er fritgående. Disse vil levere mælk, som vil blive brugt til vores hjemmelavede smør og fløde. Ud over dette vil kvægende selvfølgeligt også stå for vores oksekød, hvor vi med de fritgående slagtekvæg kan sikre den højeste kvalitet inden for dansk kød.

Landbruget har også høns, som vil de æg, som vi benytter os af i vores retter. Sidst men ikke mindst har langbruget også får, som vil tilbyde os fåremælk og selvfølgeligt også fårekød. Det eneste landbruget ikke kan tilbyde af dyr, som vi benytter i vores retter er svin, som vi dog sjældent benytter. Dette får vi i stedet fra et andet landbrug på fastlandet når vi har retter med svin på menukortet, hvilket sker yderst sjældent.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Posted in: Blog