10 april, 2014

Indretning af køkkenet

By

Som en restaurant, der ønsker at tilbyde den bedste kvalitet inden for råvarer og oplevelse, så har Bornholmerhanen sat store krav til sig selv angående indretning og kvalitet af restaurant og køkken. I løbet af den gennemgående renovation af bygningen, som startede i november, er en af de vigtigste punker nu overstået i det køkkenet endeligt står klar.

I bygningen som tidligere har fungeret som restaurant var der før et ganske udmærket industrikøkken, men med erfaringer fra hele Skandinavien i køkkener af allerhøjeste kvalitet, så valgte Jonas, at udføre en tiltrængt opgradering, som ikke blot vil højne niveauet i køkkenet, men også skabe bedre rammevilkår og sikkerhed for køkkenets personale.

Det nye køkken er af allerhøjeste kvalitet og blandt de bedste man finder på markedet og lignende modeller af denne type køkken kan ses hos et utal af diverse af de bedste restauranter rundt omkring i Skandinavien og resten af Danmark.

Selve køkkenet er udformet med 2 store kogeøer, hvor personalet har et stort friområde til, at kunne klare opgaverne og samtidig have ekstra plads til, at kunne eksperimentere med kommende retter til menukortet. Ud over kogeøerne er der selvfølgeligt også et stort depotrum og masser af køleplads til opbevaring af de friske råvarer vi får ind. Alle dele af vores opbevaringsplads opfylder de højeste krav inden for sikkerheds –og miljøkrav og sikrer en konsistent og høj kvalitet af vores råvarer som de fortjener og som samtidig er med til, at skabe det bedste vilkår for, at vores råvarer har den bedste smag når de bliver serveret i vores retter til kunderne.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Posted in: Blog