23 juli, 2014

Ny indretning i restauranten

By

Med starten på en ny sæson her i restauranten har vi endnu engang lagt an til et fremragende år her i restauranten. Vi har i vores ferieperiode gennemgået en række ændringer, som er til gavn for både ansatte og gæster. Vi har gennemgået en restaurering af vores køkken, som efter en større tilstrømning af gæster i løbet af sidste sæson viste sig at være for lille, hvilket vi nu har gjort noget ved og fået moderniseret og skabt et større køkkenområde for vores ansatte, som nu har ekstra meget plads til at kreere og udvise deres kogekunst på.

Udover køkkenet har vi også lavet en række ændringer i restauranten for at give en bedre oplevelse for vores gæster. Udover at vores indgangsparti er blevet fornyet, så har vi også lavet en del ændringer i vores spiselokaler, hvor vi blandt andet har fået ny indretning. Vi har købt os nogle nye møbler online fra Trademax.dk, som skal være med til at skabe en bedre oplevelse for vores gæster, som nu kan nyde vores forbedrede stole og borde.

Udover de nye møbler har vi også fået gjort noget ved belysningen, som før kunne føles for klinisk. Vi har fået opsat mere levende belysning og dæmpede pærer, som skal være med til at skabe en mere hyggelig stemning i restauranten, hvilket vores kunder forhåbentlig vil finde mere behagelig. Vi glæder os til at se alle vores gamle og nye kunder til en ny sæson her i restauranten til nye oplevelser.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Posted in: Blog