Om Bornholmerhanen

kokRestaurant Bornholmerhanen lokaliseret i Rønne på den danske klippeø Bornholm er startet ud fra en passion om, at kunne tilbyde det bedste fra det bornholmske og danske køkken til lokalsamfundet og andre besøgende på Bornholm.

Startet af kok Jonas Nøhr

Restauranten er startet af kok Jonas Nøhr, som i dag står for den daglige drift. Jonas er opvokset på Bornholm og er uddannet kok. Han har i en årrække arbejdet hos forskellige restauranter rundt omkring Danmark og Europa, hvor han har arbejdet hos nogle af de mest prominente steder i København og Stockholm og på nogle af de mest anerkendte hoteller i Norge. Igennem sin erfaring som kok på nogle af de restauranter, som anses for at være de bedste i Europa og resten af verden, har Jonas opnået en erfaring og en passion for mad, som i dag afspejles på den oplevelse du vil få når du spiser hos Bornholmerhanen.

Efter at have oplevet værdien i, at benytte sig af lokale og friske råvarer hos restauranterne rundt omkring i Skandinavien, drog Jonas sidste år tilbage til fødestedet Bornholm med en passion om, at medbringe hans erfaringer og lidenskab for de lokale råvarer. Dette startede målsætningen for Bornholmerhanen.

Centrale lokaler midt i Rønne

I efteråret 2013 havde Jonas fået overtalt lokale og internationale investorerne til ideen bag Bornholmerhanen og efter erhvervelsen af centrale lokaler midt i Rønne begyndte opbygningen af det der i dag er hjemstedet for Bornholmerhanen. Renoveringen af bygningen stod på fra november 2013 frem til maj 2014, hvor selve restauranten blev indrettet med plads til 90 siddende gæster og et køkken af absolut højeste standard. Udover selve restauranten er der også tilbygget en udendørs sektion, hvor gæster har mulighed for, at kunne nyde middag eller drinks med en fantastisk udsigt over Rønne og havet.

Bornholmerhanen åbnede officielt ved en åben reception d. 1. maj 2014, hvor restauranten havde stor opbakning fra det lokale samfund og andre interesserede. Bornholmerhanen står for kvalitet, hvor der udelukkende gøres brug af lokale råvarer fra Bornholm og Danmark og hvor gæsten og maden er i højsædet og der er mulighed for alle typer af interesserede, at få en kulinarisk oplevelse af højeste klasse.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>