18 maj, 2014

Renovering af restauranten

By

HavemøblerHos Bornholmerhanen ønsker vi, at kunne tilbyde en hyggelig og tryg stemning for vores kunder, som skal føle, at de får noget ekstraordinær samtidig med, at de ikke føler ubehag ved, at være i restauranten. Mange restauranter med mad af høj klasse giver en trygget stemning, som kan være ubehagelig for gæsterne. Dette er blandt det sidste vi ønsker for vores gæster, som ikke skal lade trykkede rammer hæmme deres smagsoplevelse.

Vi har derfor holdt vores indretning i en neutral og stilet, men samtidig tilbagelænet indretning. Vi valgte, at spørge folk fra lokalsamfundet, som vi anså som en del af vores målgruppe om, hvad de helst ønskede af restauranten og de rammer hvori de skulle indtage deres mad. Vi fik en række fantastiske inputs, som vi har benyttet til, at udforme hvordan restauranten ser ud.

Restauranten fik fjernet de gamle mørke dekorationer, som markerede bygningen før og er i stedet for indrettet med lyse bjælker og dekorationer, som skal være med til, at skabe en maritim og tilbagelænet stemning. Vi har i samme stil som vores mad og vores passion om, at det lokale er bedst, benyttet os af dekorationer og kunst af lokale artister på og fra Bornholm, som har skabt en fantastisk stemning med genkendelige former og med en fantastisk atmosfære, hvor vores gæster får mulighed for, at sidde i en afslappet atmosfære og lade deres sanser klare det hele mens de indtager stemningen og selvfølgelig også de kulinariske oplevelser, som vores mad vil tilbyde dem.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Posted in: Blog