21 januari, 2015

Sund mad også når man spiser ude

By

Her hos os går vi rigtig meget op i gode råvarer. Med en beliggenhed på Solskins-øen har vi rigtig mange gode og sunde råvarer til rådighed lige uden for døren. Vi betjener naturligvis både lokale og turister og rigtig mange vælger at komme igen og igen, når de først har fået øjnene op for vores lækre mad.

Mange vælger i dag at kombinere ferie med velvære og wellness. Derfor valgte vi også at lave en lækker og allerede meget velbesøgt wellness afdeling.

Ét af vores nye tiltag den kommende sæson vil være en særlig menu med fokus på den høje kvalitet og de lækre råvarer, men i ligeså høj grad mad, der kan spises med god samvittighed for de gæster, der går meget op i deres sundhed. Derfor arbejder vi på en særlig menu, hvor der lægges vægt på at sætte gæsternes fedtforbrænding op. Det skulle gerne være en øjenåbner for mange, at man både kan spise godt og lækkert og samtidig med god samvittighed.

Vi har kigget os omkring og blandt andet fundet inspiration på siden der forhandler svenskkosttilskud.dk, som vi tidligere har haft en super samarbejde med. De har været behjælpelige med gode ideer og derefter vil vi sammensætte en menu, der både er fedtforbrændende og lækker og i vores vante høje kvalitet.

Dermed håber vi, at endnu flere vil lægge vejen forbi og spise hos os. Når man går meget op i at være god ved sig selv og sin krop er det vigtigt, at også at kunne nyde et lækkert måltid mad, som man ikke selv skal stå i køkkenet for at tilberede, men samtidig har god samvittighed, når man kommer hjem igen.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Posted in: Blog