19 maj, 2014

Udendørsområdet

By

Havemøbler2Med en grund placeret midt i Rønne centrum med udsigt over resten af byen og over havet er det en selvfølge, at der skal være et udendørsareal, hvor gæsterne har mulighed for, at kunne nyde en frokost og forfriskninger mens de nyder den fremragende udsigt.

Vi ønskede, at give vores gæster den bedste oplevelse i samme stil som selve restauranten. Idet der ikke var noget udendørsareal anlagt i forvejen, så var det et større projekt med støbning af fundament til selve udendørsarealet, hvilket vores håndværkere heldigvis var fantastiske til, at få gennemført til perfektion i rette tid. Selve udendørsarealet består af lyse træplanker, som danner rammen om en hyggelig atmosfære, hvor vi har pyntet op med stilrene dekorationer og små grønne markerede områder, som samtidig skaber læ for de kraftige vinde som havet til tider kan byde på.

For at give vores kunder den bedste oplevelse vægtede vi valget af møbler højt. En god siddekomfort skaber trygge rammer og glade gæster. Valget faldt på udendørsmøbler fra Trademax.dk som er med til, at give en fantastisk komfort samtidig passer ind i den stil som resten af terrassen har.

Med de udendørs møbler vi fik købt igennem Trademax samt dekorationerne af terrassen udført af lokale kunstnere på øen, har vores udendørs område atter taget form og er nu klar til, at tage imod de første gæster, som vil kunne nyde det bornholmske sommervejr i dejlige omgivelser og med en udsigt, som er helt i top, hvor man får noget af det bedste fra Bornholm med.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Posted in: Blog