25 april, 2014

Urtehaven

By

urtehaveMed et stort fokus og et grundprincip på, at lokale råvarer er vejen frem, har vi hos Bornholmerhanen også en række tiltag, som gør, at vi kan tilbyde kunderne det bedste inden for friske råvarer. Dette er ikke blot basale råvarer som kød og fisk. Alt hvad vi har mulighed for, at kunne producere selv eller få lokalproduceret på øen eller i resten af Danmark får vi produceret og du vil derfor også kunne finde ting lokalproduceret smør og honning hos Bornholmerhanen, samt bornholmsk havsalt.

Et af de seneste tiltag vi har taget er, at vi har startet vores egen urtehave, hvor vi vil kunne dyrke vores egen krydderurter og dermed have krydderurter helt friske og af bedste kvalitet til, at benytte i vores retter og give en fantastisk smagsoplevelse. Vi har netop fået anlagt urtehaven og har i løbet af dagen været fuld i sving med, at plante de første krydderurter, som vi vil kunne benytte for fremtiden i restauranten.

Urtehaven er placeret på en privat grund lidt uden for Rønne, hvor der er rigelig med plads og god muld til, at kunne dyrke urter af den højeste kvalitet. Urtehaven vil for fremtiden kunne tilbyde os med et stort udvalg af forskellige krydderurter, som vil være endnu et ekstra skridt for, at være så tæt på som vi kan være i, at kun benytte os af lokalproducerede ingredienser i vores retter. Urtehaven har været en længeventet udvidelse til Bornholmerhanen og vi glæder os i den grad til, at kunne benytte os af de friske urter i vores retter.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Posted in: Blog