Vores menu

madHos Bornholmerhanen har vi en passion om, at kunne tilbyde det ypperste inden for madkunst og samtidig tilbyde kun de bedste retter. Vi har en målsætning om primært, at benytte os af lokale råvarer og drage nytte af de muligheder, som Bornholm og resten af det danske land tilbyder inden for råvarer til udviklingen af vores retter og hvad vi tilbyder på vores menukort.

Landbrug og fiskeri

Med fokus på bornholmsk kvalitet, har vi også et stort fokus på, at kunne tilbyde det bedste af hvad Bornholm har inden for landbrug og fiskeri. Som en klippeø er det derfor naturligt, at vi kan tilbyde et stort udvalg af diverse fiskeretter. Her tilbyder vi blandet andet traditionelle bornholmske fiskeretter samt et stort udvalg af alternative fiskeretter. På vores menu kan du blandet andet finde saltet makrel, blåmuslinger og østers. Alle vores fisk er friskfangede på dagen og vil have den ferske smag, som en sand bornholmsk fiskeret i den grad fortjener, og som giver den bedste oplevelse for kunden.

Ud over vores fiskeretter tilbyder vi også diverse typer af kød fra frilandslandbrug, hvor du får det bedste inden for kvæg, får og fugleretter.  Vi får vores råvarer fra lokale økologiske landbrug, hvor der er fokus på, at vores dyr og tilhørende produkter har oplevet den bedste behandling, som samtidig er med til, at give den bedste kvalitet på de retter som vi serverer hos Bornholmerhanen.

Danske og bornholmske retter

mad2I vores retter vil du også kunne opleve et utal af diverse traditionelle danske og bornholmske retter produceret af økologiske råvarer fra lokalsamfundet. Her vil du blandet andet kunne nyde delikatesser som ramsløg, brændt smør og fermenteret honning.

Vores udvalg bliver løbende udskiftet alt efter årstiderne. Med fire meget forskellige årstider på Bornholm, kan vi også tilbyde en stor variation i vores menukort, hvor vi alt efter årstidens trend forsøger os med forskellige råvarer i forskellige sammensætninger til, at skabe den bedste kulinariske smagsoplevelse for dig. Hos Bornholmerhanen er kvaliteten af vores produkter en af vores vigtigste lidenskaber og vi gør alt for, at kunne tilbyde dig de bedste råvarer og den bedste kvalitet i vores retter når du besøger os.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>