9 november, 2014

Wellness – ja tak!

By

wellnessUden mad og drikke duer helten ikke – sådan lyder et af de gamle danske ordsprog. Hos Bornholmerhanen lægger vi utrolig meget vægt på, at kvaliteten i de råvarer som vi arbejder med, er i top. Det ved vi, at vores kunder værdsætter og for os er det helt naturligt.

Udover god mad har kroppen brug for velvære. Dette kan nu kombineres her hos os: Vi har besluttet at oprette en stor wellness afdeling, som man kan benytte enten før eller efter maden.
Vi er bevidste om at passe på den hele krop – både igennem den gode madoplevelse og ved wellness.

For at vi kan levere en total oplevelse til glæde for vores kunder er det vigtigt, at vi selv er i topform hver dag. Det findes ikke dårlige dage i vores køkken – alle dage skal være i absolut topklasse. Derfor er det vigtigt, at hele vores personale er veludannede og opdaterede omkring det, de arbejder med.

Vi forventer, at de møder friske og veloplagte og passer godt på deres krop, så de kan levere et top produkt hver dag. Vi tilbyder dem medlemskab af fitnessklub som en del af vores personale gode. Derudover samarbejder vi med Svensk kosttilskud, så vores medarbejdere under kyndig vejledning kan anvende næringstilskud i deres travle hverdag, så både krop og hoved hele tiden er ”fit for fight”.

Vi tror på, at vi ved at passe godt på vore medarbejdere og sikre at de har det godt, kan være med til at give kunden den gode oplevelse det skal være at komme her hos os.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Posted in: Blog